Ανακοινώσεις

Συλλυπητήρια ανακοίνωση CPMA για τον θάνατο της Ζέτας Αιμιλιανίδου

8 Ιουνίου, 2022|

Εκ μέρους του Cyprus Payroll Management Association, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη μας θλίψη για τον χαμό της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρίας Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Περισσότερα >

Πρωτόκολλο Συνεργασίας CPMA – ΣΕΛΚ

11 Μαΐου, 2022|

Με στόχο την προώθηση της συνεργασίας τους με απώτερο σκοπό το κοινό καλό των πολιτών, των εργαζομένων και γενικά των εταιρειών και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην κυπριακή οικονομία, δύο Σύνδεσμοι Μέλη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ο Cyprus Payroll Management Association (CPMA) και ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) υπέγραψαν στις 4 Μαΐου 2022, Πρωτόκολλο Συνεργασίας.

Περισσότερα >

CPMA Webinar: “Υπολογισμός των επιδομάτων Ασθενείας / Μητρότητας / Πατρότητας / Σύνταξης και Ανεργίας όπως πραγματοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων“

31 Μαρτίου, 2022|

O CPMA σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) θα πραγματοποιήσει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Υπολογισμός των επιδομάτων Ασθενείας/ Μητρότητας/ Πατρότητας/ Σύνταξης και Ανεργίας όπως πραγματοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων” το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα Zoom, την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, μεταξύ 15:00 και 17:30 (τοπική ώρα). Η γλώσσα διεξαγωγής είναι η Ελληνική.

Περισσότερα >

Δελτίο Τύπου – Συνάντηση CPMA – Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων – Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων

1 Νοεμβρίου, 2021|

Μετά από πρωτοβουλία του Cyprus Payroll Management Association (CPMA) και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2021, συνάντηση με το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων και το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων στα κεντρικά γραφεία της ΟΕΒ, με βασικό θέμα συζήτησης το Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Περισσότερα >

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ